homlokzati-hőszigetelés-kaposvár

HOMLOKZATI HŐSZIGETELÉS

homlokzati hőszigetelés

Az épületek hőveszteségének jelentős hányada a falakon keresztül távozik. Ez akár a hőmennyiség 60%-át is elérheti, a falak vastagságától és anyagától függően. A jelentős hőveszteségen kívül az alacsony szigetelőképességű falak egyéb gondot is okozhatnak. Az épületen belül a falakon penészesedés jelentkezhet, illetve télen romlik a ház hőkomfortja a hideg falak miatt. Nyáron pedig ez a falak tárolják a hő nagy részét. Ezért van szükség a házak homlokzati hőszigetelésére is, elsősorban a hőveszteség csökkentéséért.

FÖDÉM SZIGETELÉS

A másik jelentős hőveszteséget a födémen át távozó hő jelenti, ami a födém szigetelésével egyszerűen orvosolható, ez szintén okozhat a falakon penészesedést, és rontja a ház hőtartását is. Télen, a födémen átszökik a meleg, nyáron pedig a padláson keletkezett meleg áramlik be a házba.

Cégünk nagy szakmai tapasztalattal vállal teljes körű hőszigetelő munkálatokat, illetve házak és egyéb épületek homlokzati hőszigetelését. Gyors, pontos, megbízható és kiváló minőségű munkával állunk rendelkezésükre.

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot

TETŐFEDÉS-, ÁCS MUNKÁK-, SZIGETELÉS-, KŐMŰVES MUNKÁK MESTERFOKON